Om Kusligt

Fotosida inriktad på övergivna, bortglömda och förfallna platser. Platser som en gång betytt så mycket och i många fall varit avgörande centrumpunkter i många människors liv. Med undantag för oss ruinturister och urban explorers bryr sig oftast inte en jävel om dessa platser. De dammar och rostar och förstörs, förhoppningsvis av naturen men i många fall av vandaler och så kallade "graffittikonstnärer". Graffitti kan vara fint men hör inte hemma på övergivna platser, det förstör den magnifika känslan av naturligt vackert förfall. Det har liknande effekt som när ursprunglig utrustning plockas ned, tas från platsen eller förstörs genom mänsklig inverkan.

Här hittar du en blandad kompott av platser. Alltifrån gamla byggnader till andra typer av konstruktioner och tunnlar under jord.

För att komma i kontakt med mig, skicka ett mejl till info(snabela)kusligt(punkt)org .

Som ett nytt projekt är jag också med och driver en facebookgrupp med temat urban exploration och ruinturism i Asien. Välkommen att gå med och delta i gruppen om detta intresserar er Urban Exploration Asia - Facebook.